Recept Medový punč

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Medový punč

Postup

Med se vaří ve vodě za stálého sbírání pěny cca 1 hodinu. Potom se procedí plátnem, přimíchá se šťáva z uvedeného citrusu a přilije se kořalka nebo rum. *Poznámka:* Může se pít teplý nebo studený; v lahvích vydrží 4-5 neděl.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické

Nahlásit recept

  • 31.03.04 vloženo
  • 6751x zobrazeno

Ingredience

  • 1/4 l medu
  • 1 l vody
  • šťáva z 1 citronu nebo pomeranče (*pomeranč je lepší*)
  • 1/4 l araku (*pálenky, kořalky*) nebo rumu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Medový punč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Medový punč

penda
4752 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Medový punč

Jiná možnost přípravy - promíchat med se šťávou z citronu nebo pomeranče či klidně z obojího a s rumem, rozdělit do cca 6 skleniček a dolít horkou vodou. ;o)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Játra na rožni

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz