Recept Medový punč

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Medový punč

Postup

Med se vaří ve vodě za stálého sbírání pěny cca 1 hodinu. Potom se procedí plátnem, přimíchá se šťáva z uvedeného citrusu a přilije se kořalka nebo rum. *Poznámka:* Může se pít teplý nebo studený; v lahvích vydrží 4-5 neděl.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické

Nahlásit recept

  • 31.03.04 vloženo
  • 6236x zobrazeno

Ingredience

  • 1/4 l medu
  • 1 l vody
  • šťáva z 1 citronu nebo pomeranče (*pomeranč je lepší*)
  • 1/4 l araku (*pálenky, kořalky*) nebo rumu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Medový punč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Medový punč

penda
4752 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Medový punč

Jiná možnost přípravy - promíchat med se šťávou z citronu nebo pomeranče či klidně z obojího a s rumem, rozdělit do cca 6 skleniček a dolít horkou vodou. ;o)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz