Recept Medový punč

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Medový punč

Postup

Med se vaří ve vodě za stálého sbírání pěny cca 1 hodinu. Potom se procedí plátnem, přimíchá se šťáva z uvedeného citrusu a přilije se kořalka nebo rum. *Poznámka:* Může se pít teplý nebo studený; v lahvích vydrží 4-5 neděl.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické

Nahlásit recept

  • 31.03.04 vloženo
  • 6938x zobrazeno

Ingredience

  • 1/4 l medu
  • 1 l vody
  • šťáva z 1 citronu nebo pomeranče (*pomeranč je lepší*)
  • 1/4 l araku (*pálenky, kořalky*) nebo rumu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Medový punč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Medový punč

penda
4751 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Medový punč

Jiná možnost přípravy - promíchat med se šťávou z citronu nebo pomeranče či klidně z obojího a s rumem, rozdělit do cca 6 skleniček a dolít horkou vodou. ;o)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz