Recept Pikantní olej z červených papriček

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do čisté láhve naskládat všechny přísady a zalít olejem, uzavřít. Nechat stát po 4 dny před podáváním. Vydrží v chladnu po 4 týdny. Dobrý olej na pokapání pizzy, nebo salátu. PS: Může se připravit z poloviční dávky.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 08.05.02 vloženo
  • 4720x zobrazeno

Ingredience

  • 2 usušené feferonky
  • 1 pálivá zelená paprička
  • 1 čerstvá červená paprika
  • 3 usušené smrže, nebo hřiby
  • 3 snítky čerstvého tymiánu
  • 1 lžička celých pepřů
  • 1 lžička celého nového koření
  • 2 1/2 hrnku olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní olej z červených papriček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz