Recept Pikantní uzenina v běžném nálevu

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pikantní uzenina v běžném nálevu

Postup

Uzeninu, cibuli a okurky nakrá­jíme na tenké plátky a ještě roz­půlíme. Vše uvedené v nálevu krátce v kastrůlku povaříme za stálého míchání zhruba 30 vteřin, necháme vychladnout a opravdu studené nalijeme na nakrájené suroviny (uzeninu, cibuli, okurky). Vmícháme tatarku (majolku), dobře promícháme a můžeme hned podávat, nebo nechat ještě v ledničce přes noc rozležet.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 15.02.05 vloženo
  • 3723x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g salámu (používáme růz­ný točený salám, vuřty, ale chutově výborné jsou silné li­bové párky)
  • 3 sladkokyselé okurky
  • 1 cibule
  • 200 g tatar­ky, případně lehké majolky.
  • Nálev:
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce studené vody
  • 1 lžíce octa
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 3 lžíce kečupu
  • 3 lžíce worces­terské omáčky.

Doporučená příloha

  • chléb nebo pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní uzenina v běžném nálevu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz