Recept Pikantní uzenina v běžném nálevu

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní uzenina v běžném nálevu

Postup

Uzeninu, cibuli a okurky nakrá­jíme na tenké plátky a ještě roz­půlíme. Vše uvedené v nálevu krátce v kastrůlku povaříme za stálého míchání zhruba 30 vteřin, necháme vychladnout a opravdu studené nalijeme na nakrájené suroviny (uzeninu, cibuli, okurky). Vmícháme tatarku (majolku), dobře promícháme a můžeme hned podávat, nebo nechat ještě v ledničce přes noc rozležet.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 15.02.05 vloženo
  • 3603x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g salámu (používáme růz­ný točený salám, vuřty, ale chutově výborné jsou silné li­bové párky)
  • 3 sladkokyselé okurky
  • 1 cibule
  • 200 g tatar­ky, případně lehké majolky.
  • Nálev:
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce studené vody
  • 1 lžíce octa
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 3 lžíce kečupu
  • 3 lžíce worces­terské omáčky.

Doporučená příloha

  • chléb nebo pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní uzenina v běžném nálevu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz