Recept Pikantní uzenina v běžném nálevu

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pikantní uzenina v běžném nálevu

Postup

Uzeninu, cibuli a okurky nakrá­jíme na tenké plátky a ještě roz­půlíme. Vše uvedené v nálevu krátce v kastrůlku povaříme za stálého míchání zhruba 30 vteřin, necháme vychladnout a opravdu studené nalijeme na nakrájené suroviny (uzeninu, cibuli, okurky). Vmícháme tatarku (majolku), dobře promícháme a můžeme hned podávat, nebo nechat ještě v ledničce přes noc rozležet.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 15.02.05 vloženo
  • 4173x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g salámu (používáme růz­ný točený salám, vuřty, ale chutově výborné jsou silné li­bové párky)
  • 3 sladkokyselé okurky
  • 1 cibule
  • 200 g tatar­ky, případně lehké majolky.
  • Nálev:
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce studené vody
  • 1 lžíce octa
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 3 lžíce kečupu
  • 3 lžíce worces­terské omáčky.

Doporučená příloha

  • chléb nebo pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní uzenina v běžném nálevu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz