Recept Pečená makrela

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Makrelu očistíme, osolíme (i uvnitř), zakapeme sojovou omáčkou a opečeme na oleji ze všech stran. Do výpeku přisypeme nudličky lilku a ředkviček, osolíme, dochutíme hořčicí, podlijeme vínem a po zavaření zahustíme jogurtem. Na talíři posypeme řeřichou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 31161x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce makrely asi 800 g
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 lilek
  • 150 g jogurtu
  • 50 g olivového oleje
  • 1 dl bílého vína
  • sojová omáčka
  • plnotučná hořčice
  • sůl
  • řeřicha.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečená makrela

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Bernarda
15 příspěvků 27.10.09 00:37
Re: Pečená makrela

ja se uprimne priznavam, že jsem se chechtala jak blázen…mně stačí málo…dík Grizzly!

jolana
5066 příspěvků 26.10.09 23:25
Re: Pečená makrela-grizzly

ale no taak…klidek, tabacek.. ;)) ale ze som sa s chutou uchechtla je tiez pravda ;))

Grizzly
11 příspěvků 26.10.09 19:33
Re: Pečená makrela

Chybí tam už jenom zlaté kapradí, pero z ptáka Noha a špagát z oběšence

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz