Recept Kysel

Ela Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mäso pokrájame na kocky a varíme ho v osolenej vode. Pridáme veľké množstvo vopred namočených sušených hríbov a sušené slivky. Keď je mäso mäkké, smotanu rozmiešame s hladkou múkou a vodou z kyslej kapusty a za stáleho miešania ju pridávame do variaceho sa mäsa. Varíme ešte asi 10 minút.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 03.04.04 vloženo
  • 6828x zobrazeno

Ingredience

  • 2,5 kg bravčového pliecka /vepřové plícko/
  • 5 litrov vody
  • soľ
  • 250 g (prípadne i viac) sušených hríbov /sušené houby/
  • 50 g sušených sliviek
  • 1 l vody z kyslej kapusty /voda z kysaného zelí/
  • 2 kyslé smotany
  • 4 lyžice hladkej múky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kysel

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kysel

janiko
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Kysel

kysel dělám často jako vyprošťovák po pijatice a nemá chybu
jenom stím že já ho dělám z kysaneho mléka

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz