Recept Kysel

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Mäso pokrájame na kocky a varíme ho v osolenej vode. Pridáme veľké množstvo vopred namočených sušených hríbov a sušené slivky. Keď je mäso mäkké, smotanu rozmiešame s hladkou múkou a vodou z kyslej kapusty a za stáleho miešania ju pridávame do variaceho sa mäsa. Varíme ešte asi 10 minút.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 03.04.04 vloženo
  • 6121x zobrazeno

Ingredience

  • 2,5 kg bravčového pliecka /vepřové plícko/
  • 5 litrov vody
  • soľ
  • 250 g (prípadne i viac) sušených hríbov /sušené houby/
  • 50 g sušených sliviek
  • 1 l vody z kyslej kapusty /voda z kysaného zelí/
  • 2 kyslé smotany
  • 4 lyžice hladkej múky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kysel

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kysel

janiko
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Kysel

kysel dělám často jako vyprošťovák po pijatice a nemá chybu
jenom stím že já ho dělám z kysaneho mléka

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz