Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Čerstvé houby nakrájíme na kousky, propereme a dáme do vody (jenom aby houby zakrývala) vařit. Přidáme sůl a kmín. Vaříme asi půl hodiny, houby mají být poloměkké - chřupat). Do 1 l kefíru či podmásí zakvedláme 3 lžíce polohrubé mouky, 2 vece a ořech másla. Za stálého míchání vlijeme pomalu k houbám a pět minut povaříme. Je-li polévka moc hustá, zředíme horkou vodou. Podle chuti přidáme maggi.
Recept je z kategorií: Krémové polévky
krajíček černého chleba.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kyselá houbová polévka
67 příspěvků 25.1.09 03:43
Moc dobrá, doporučuji.
1227 příspěvků 25.1.09 03:43
Pepicku, vypada to moc dobre, ale na ty cerstve houby si bohuzel musim pockat, az je budou prodavat