Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Panenku nakrájíme asi na 1/2 cm řezy, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zprudka z obou stran orestujeme na rozpáleném rozpuštěném špeku a oleji. Přihodíme česnek a celer pokrájený na slabší plátky. Trošku osmahneme a malounko podlijeme vodou. Přilijeme švestkovou omáčku, promícháme a zasypeme švestkami nakrájenými na malé kousky a jenom lehce promícháme aby se švestky dostatečně prohřály.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
" červená smetanová čočka":http://www.labuznik.com/recipe.php?… target=blank
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kočičí panenka s červenou smetanovou čočkou
Díky za další skvělý nápad na likvidování švestek
.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
není zač, ale spíš dobrou noc… hihihi…a jak vypadá ráno, já tak po šesté.
Ahojky!
166 příspěvků 25.1.09 03:43
No, tohle vypada taky moc lakave. Uz tisknu a prilezitostne na manzelovi vyzkousim…
Zlatko diky a pekny den!