Recept Karbanátky z vepřového mletého masa se sýrem
ikoš Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Úvod
Tyto karbanátky doporučuji pouze z vepřového mletého masa - jsou podstatně šťavnatější než z mixu - hovězí+vepřové.
Postup
Veškeré ingredience smícháme a necháme v chladničce cca 1 hodinu odležet. Poté vykrájíme polévkovou lžící karbanátky (kdo chce obalí je ve strouhance) a osmažíme na pánvičce na oleji. Osmažené přendáme na papírovou utěrku, aby nasákla přebytečný tuk a dáme na nahřátou mísu. Podáváme s jakoukoli bramborovou přílohou - dle Vaší chuti a salátem. Tyto karbanátky chutnají jak teplé, tak i za studena. Přeji Vám dobrou chuť.
- 14.11.15 vloženo
- 7569x zobrazeno
Ingredience
- Mleté vepřové maso
- strouhaný tvrdý sýr
- mléko
- sůl
- pepř
- mleté nové koření
Doporučená příloha
vařené brambory, bramborová kaše, opékané brambory, salát
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Karbanátky z vepřového mletého masa se sýrem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Karbanátky z vepřového mletého masa se sýrem
Že by holanďák? Ten už tady máme i s uvedeným množstvím použitých surovin