Recept Kantonská pečeně

(Hodnoceno 1x) Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kantonská pečeně

Postup

Smíchejte sojovou omácku s vývarem, medem, cukrem a solí. Marinádou potrete maso a nechte táhnout 1 hodinu. Maso potrete olejem, vlozte do pekáce a pecte v troube predehráté na 200 st.C 1 hodinu a 15 minut. Podávejte s rýzí a se zampiony opecenými na másle.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 07.03.07 vloženo
  • 7050x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut + marinace

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg libového veprového masa
  • 1½ PL sojové omácky
  • 2 PL slepicího vývaru
  • 1 PL medu
  • 1 PL cukru
  • 2 PL olivového oleje
  • sul podle chuti

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 16.12.13 21:41

.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Kantonská pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz