Recept Kantonská pečeně

(Hodnoceno 1x) spiser Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kantonská pečeně

Postup

Smíchejte sojovou omácku s vývarem, medem, cukrem a solí. Marinádou potrete maso a nechte táhnout 1 hodinu. Maso potrete olejem, vlozte do pekáce a pecte v troube predehráté na 200 st.C 1 hodinu a 15 minut. Podávejte s rýzí a se zampiony opecenými na másle.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 07.03.07 vloženo
  • 7178x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut + marinace

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg libového veprového masa
  • 1½ PL sojové omácky
  • 2 PL slepicího vývaru
  • 1 PL medu
  • 1 PL cukru
  • 2 PL olivového oleje
  • sul podle chuti

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 16.12.13 21:41

.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Kantonská pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz