Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Slít špaldu, dát fo kastrolu a zalít ji vodou. Pomalinku ji dusit asi 45 minut do al dente. V kastrole rozehřát 1 lžíci oleje a osmažit na něm 1 stroužek česneku do měkka. přidat rajčata i s jejich tekutinou a vařit po 30 minut. Sem tam zamíchat. Ochutit a dát stranou. Rozehřát zbytek oleje a přidat zbytek česneku a rozmarýn. Když se česněk začíná barvit pžidat rajčatovou omáčku a zamíchat. přidat fazolky i s tekutinou ve kterí se vařily a slitou cizrnu. Přivést do varu a přidat špaldu. Povařit dalších 15 minut. ochutit. Na dno hlubokého talíře položit crostini a zalít polévkou. Nahoře polévku pokapat olejem a ozdobit bylinkami.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Italská špaldová polévka s fazolemi a cizrnou