Recept Grilovaný steak z tuňáka s balsamickou omáčkou
babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Ochutit tunu solí a pepřem a potřít olejem. Vložit na předehřátý gril a ogrilovat po 3-4min. na každé straně (pro Rare jenom asi 2min.). Smíchat v kastrolku ocet, cukr, vodu a šťávu z citronu a vše zredukovat na polovinu do husta. Rozdělit steaky na předem nahřáté talíře a zalít je omáčkou. Ozdobit pažitkou a podávat. TIP: Steaky lze připravit na pánvi. Dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Mořské
- 19.04.05 vloženo
- 19757x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 x 3cm tlusté steaky z tuny
- rostlinný olej na potření
- sůl a pepř na ochucení
- 60ml (4 lžíce) balsamického octa
- 60ml vody
- 2 lžíce citronové čerstvé šťávy
- 4 lžičky hnědého cukru
- čerstvá pažitka pro podávání
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Grilovaný steak z tuňáka s balsamickou omáčkou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Grilovaný steak z tuňáka s balsamickou omáčkou