Recept Goralský guláš

Ela Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mäso pokrájame na pásiky. Na masti opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, osolíme ho a za stáleho miešania opražíme. Pridáme lečo, pokrájané žampióny, feferónky /bez jadierok/ a hrášok. Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme kečup /asi 2 lyžice/, worchester, vegetu a papriku. Všetko premiešame a dodusíme.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 27.04.04 vloženo
  • 13690x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg bravčového stehna - vepřové stehno
  • 1 veľkú cibuľu
  • 1 PL masti
  • 250 g žampiónov
  • 125 g hrášku
  • 1-2 feferónky
  • 1 pohár zaváraného leča
  • soľ
  • mletú červenú papriku
  • vegetu
  • kečup
  • worchesterová omáčka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Goralský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kuře na kapustě

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz