Recept Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v hustém těstíčku z piva, mouky a vajec. Zprudka smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s koprovou omáčkou, kterou smícháme z uvedených přísad.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 31.01.02 vloženo
  • 10575x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g tresky
  • 1 vejce
  • pivo
  • 60 g hladké mouky
  • citron
  • sůl
  • olej
  • *koprová omáčka:*
  • 200 g majolky
  • 200 g zakysané smetany
  • 60 g čerstvého kopru
  • citron
  • cukr
  • sůl
  • bílý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Kopretinka
565 příspěvků 25.01.09 03:43
Hm

Není toho těstíčka na 600g tresky trochu málo?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz