Recept Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v hustém těstíčku z piva, mouky a vajec. Zprudka smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s koprovou omáčkou, kterou smícháme z uvedených přísad.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 31.01.02 vloženo
  • 11194x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g tresky
  • 1 vejce
  • pivo
  • 60 g hladké mouky
  • citron
  • sůl
  • olej
  • *koprová omáčka:*
  • 200 g majolky
  • 200 g zakysané smetany
  • 60 g čerstvého kopru
  • citron
  • cukr
  • sůl
  • bílý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku

Kopretinka
565 příspěvků 25.1.09 03:43
Hm

Není toho těstíčka na 600g tresky trochu málo?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz