Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Terushka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uvaříme brambory do měkka a ušťoucháme kaši, přidáme do ní dva oříšky másla, osolíme jen zlehka,protože sýr,který přidáme je slaný, vhodíme dvě hrsti nahrubo nastrouhaného parmazánu a ještě chvíli šťoucháme kaši, aby se dobře promísila se sýrem a sýr se trochu rozpustil v horkých bramborech, kaše nemusí být hladká, je lepší když má nějakou strukturu a jsou v ní kousky sýra. Na pánvi rozehřejeme máslo a vložíme do ní čtyři zmrzlá filátka z tresky, osolime zlehka, opepříme a každé filátko zvlášt posypeme tymiánem, na každé asi špetku, záleží na velikosti filet, až je budeme otáčet, postup se zopakuje, osolit, opepřit a špetku tymiánu na každé, můžeme přihodit do pánve i špetku kmínu. Nechápe přikryté pokličkou a dusíme do měkka 10 minut. Dalších pět minut bez pokličky, poté podáváme. Chtěla jsem přidat i fotku,ale nestihla jsem to, jen se po tom zaprášilo:)
Recept je z kategorií: Filé
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Filety na tymiánu s parmazánovou kaší