Recept Losos v koprové omáčce

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybu osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku přidáme hořcici, smetanu a kopr, dochutíme citronem (event. trochou cukru) a necháme přejít varem. Na talířích porce lososa přelijeme omáčkou a servírujeme s plátkem citronu.

Recept je z kategorií: Filé

Nahlásit recept

  • 10.12.07 vloženo
  • 9190x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce lososa (filety, ale mohou být i s kůží)
  • 2 KL francouzské hořčice
  • 200 ml smetany na šlehání
  • 2 PL hladké mouky
  • čerstvý kopr - alespoň dvě hrsti nasekaného
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • citronová šťáva

Doporučená příloha

  • bramborové pusinky (br.kaše nastříkaná na plech zdobičkou a ogrilovaná)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Losos v koprové omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz