Recept Rybí filety s tandori masalou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Chcete mít rychlou a šťavnatou večeři? Sáhněte do mrazáku, vylovte kus ryby, doplňte malým množstvím ingrediencí a jako přílohu si dejte instantní brkaši…

Postup

Cibulku zpěníme na sádle, přidáme nakrájená rajčata, na malé plátky pokrájenou rybku, vše už bublající v nádobě osolíme, okořeníme tandori masalou a drcenou bazalkou a necháme asi 10 minut na pánvičce (nebo v hrnci, jak je libo) pod poklicí dusit.

Mezitím si připravíme podle návodu na krabici instantní bramborovou kaši, máslem nešetříme :c)

Ve finiši po nandání kaše na talíř obléváme směsí z ryby a sypeme zelenou čerstvě nasekanou petrželkou. Já si přidala celkem 3×…

Dobrou chuť!

Recept je z kategorií: Filé

Nahlásit recept

  • 25.05.11 vloženo
  • 2484x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 pláty rybích filet (treska, pangasius...)
  • 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky
  • na 1/4 nakrájená malá rajčátka (cca 1 plnou větší čajovou misku)
  • 1/2 cibule
  • 1 lžíce sádla
  • zelená petrželka na posypání
  • sůl - podle chuti, cca 1 lžička
  • bazalka
  • 2 lžíce tandori masaly

Doporučená příloha

  • bramborová kaše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

ssuva 25.05.11 09:25

Protože mám v kanceláři kolegyni, která se drží zajímavého dietního režimu, prohlásila jsem včera - po 17. hodině se jídla také ani nedotknu… No a výsledek máte tady, je to sebrané z toho, co dům dal - na nákup jsem preventivně a ve jménu vyřčeného zaklínadla fakt nešla, takže doma nebyla ani skýva chleba… No a bylo mi pak po tomhle zahodování opravdu, ale opravdu dobře po těle… Zalévala jsem to červeným vínem značky Tempranillo crianza.

Diskuse k receptu Rybí filety s tandori masalou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
ssuva
3 příspěvky 25.05.11 09:25

Protože mám v kanceláři kolegyni, která se drží zajímavého dietního režimu, prohlásila jsem včera - po 17. hodině se jídla také ani nedotknu… No a výsledek máte tady, je to sebrané z toho, co dům dal - na nákup jsem preventivně a ve jménu vyřčeného zaklínadla fakt nešla, takže doma nebyla ani skýva chleba… No a bylo mi pak po tomhle zahodování opravdu, ale opravdu dobře po těle… Zalévala jsem to červeným vínem značky Tempranillo crianza.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Květáková polévka Květáková polévka
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz