Recept Rybí filety s tandori masalou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Chcete mít rychlou a šťavnatou večeři? Sáhněte do mrazáku, vylovte kus ryby, doplňte malým množstvím ingrediencí a jako přílohu si dejte instantní brkaši…

Postup

Cibulku zpěníme na sádle, přidáme nakrájená rajčata, na malé plátky pokrájenou rybku, vše už bublající v nádobě osolíme, okořeníme tandori masalou a drcenou bazalkou a necháme asi 10 minut na pánvičce (nebo v hrnci, jak je libo) pod poklicí dusit.

Mezitím si připravíme podle návodu na krabici instantní bramborovou kaši, máslem nešetříme :c)

Ve finiši po nandání kaše na talíř obléváme směsí z ryby a sypeme zelenou čerstvě nasekanou petrželkou. Já si přidala celkem 3×…

Dobrou chuť!

Recept je z kategorií: Filé


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.05.11 vloženo
  • 2403x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 pláty rybích filet (treska, pangasius...)
  • 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky
  • na 1/4 nakrájená malá rajčátka (cca 1 plnou větší čajovou misku)
  • 1/2 cibule
  • 1 lžíce sádla
  • zelená petrželka na posypání
  • sůl - podle chuti, cca 1 lžička
  • bazalka
  • 2 lžíce tandori masaly

Doporučená příloha

  • bramborová kaše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

ssuva 25.05.11 09:25

Protože mám v kanceláři kolegyni, která se drží zajímavého dietního režimu, prohlásila jsem včera - po 17. hodině se jídla také ani nedotknu… No a výsledek máte tady, je to sebrané z toho, co dům dal - na nákup jsem preventivně a ve jménu vyřčeného zaklínadla fakt nešla, takže doma nebyla ani skýva chleba… No a bylo mi pak po tomhle zahodování opravdu, ale opravdu dobře po těle… Zalévala jsem to červeným vínem značky Tempranillo crianza.

Diskuse k receptu Rybí filety s tandori masalou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
ssuva
3 příspěvky 25.05.11 09:25

Protože mám v kanceláři kolegyni, která se drží zajímavého dietního režimu, prohlásila jsem včera - po 17. hodině se jídla také ani nedotknu… No a výsledek máte tady, je to sebrané z toho, co dům dal - na nákup jsem preventivně a ve jménu vyřčeného zaklínadla fakt nešla, takže doma nebyla ani skýva chleba… No a bylo mi pak po tomhle zahodování opravdu, ale opravdu dobře po těle… Zalévala jsem to červeným vínem značky Tempranillo crianza.

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz