Recept Rybí filé ve slanině

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozmrazené filé posolíme, slaninu rozložíme na pracovní plochu do obdélníku, podélně položíme polovinu filetů, posypeme je podle chuti tymiánem a položíme na ně zbylé filety. Přeložíme volné konce slaniny nahoru, až vznikne jakási roláda. Položíme ji švem dolů do pekáčku, vyloženého pečícím papírem. Grilujeme 10 minut, pak opatrně otočíme a doděláme dalších cca 10 minut. Horké krájíme na porce a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Recept je z kategorií: Filé

Nahlásit recept

  • 07.10.06 vloženo
  • 3899x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g filetů z tresky nebo jiné bílé ryby
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • 200 g anglické slaniny v plátcích
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše a salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybí filé ve slanině

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz