Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
šušlinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěná a omytá líčka si osolíme, opepříme, dáme rozmarýn a necháme asi 2 hod. uležet. V kastrolu si rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený špíček a necháme ho pěkně vyškvařit. Pak zprudka opečeme maso ze všech stran. Opečené maso vyndáme a restnem si cibulku, vrátíme maso. Přidáme nadrcený česnek, podlijeme vínem, dáme bujón a přiklopené pěkně pomalu dusíme doměkka. Občas promícháme. Nakonec ještě dochutíme solí a pepřem je-li potřeba.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Záleží na každém, co má rád.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně