Recept Confit z česneku - francouzský recept pro naložený česnek

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Confit z česneku - francouzský recept pro naložený česnek

Postup

V malém kastrolku na středném ohni vařit česnek v oleji. Když olej začne bublat, stáhnout teplotu na nízkou a vařit česnek po 45min., až je měkký, ale nezbarvený. Do horkého oleje s česnekem přidat ocet, cukr, a koření. Vložit vše do sklenice se vzduchotěsným uzávěrem, nechat úplně vystydnout, uzavřít a uschovat v chladničce.

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny

Nahlásit recept

  • 22.11.03 vloženo
  • 13768x zobrazeno

Ingredience

  • 24 stroužků česneku, oloupaného
  • 500ml dobrého olivového oleje
  • 1/2 lžičky cukru
  • 1 lžíce vinného bílého octa
  • 1 lžíce provencalských bylinek (směs je na Labužníku)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Confit z česneku - francouzský recept pro naložený česnek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz