Recept Confit z česneku - francouzský recept pro naložený česnek

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Confit z česneku - francouzský recept pro naložený česnek

Postup

V malém kastrolku na středném ohni vařit česnek v oleji. Když olej začne bublat, stáhnout teplotu na nízkou a vařit česnek po 45min., až je měkký, ale nezbarvený. Do horkého oleje s česnekem přidat ocet, cukr, a koření. Vložit vše do sklenice se vzduchotěsným uzávěrem, nechat úplně vystydnout, uzavřít a uschovat v chladničce.

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny

Nahlásit recept

  • 22.11.03 vloženo
  • 13003x zobrazeno

Ingredience

  • 24 stroužků česneku, oloupaného
  • 500ml dobrého olivového oleje
  • 1/2 lžičky cukru
  • 1 lžíce vinného bílého octa
  • 1 lžíce provencalských bylinek (směs je na Labužníku)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Confit z česneku - francouzský recept pro naložený česnek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Cibulačka Cibulačka
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz