Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozmixovat olej s česnekem do hladka. Položit medajlonky do mísy s česnekovým olejem, otočit je tak, aby byly obalené v oleji. Přidat zeleninu, posypat kmínem a nechat přikryté marinovat po 12hodin. Osmažit uschované vepřové odřezky nakrájené na kostičky a tuk na pánvi. Přidat okapanou zeleninu z marinády a také ji osmažit. Zalít vše pivem a zredukovat ho na půl. Ochutit kmínem. Přidat vývar a dusit nepřikryté na pomalém ohni po 1 -1 1/2 hodiny. Sem tam zamíchat a je-li nutné, přilít malou trochu vývaru. Vyjmout madajlonky z marinády, osušit je a pomastit česnekovým oleje. Rozehřát zbytek česnekového oleje na pánvi a na středním ohni osmažit medajlonky na každé straně asi 3-4min. Vyjmout je a dát stranou. Vytřít pánev ubrouskem. Přelít omáčku přes síto do pánve, vrátit do ní meddajlonky a ohřát je v omáčce, která se již nevaří. Poskládat 3 medajlonky na každý nahřátý talíř a polít je omáčkou.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
¨Balíčky zelených fazolek z Vídně¨ z Labužníka a stejné pivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chutné vídeňské medajlonky z věpřového masa