Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Rybka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli osmazime v olivovem oleji do sklovita, pridame fazolky prekrajene napul a salvej, chvili smazime, pridame rajcata, sul a pepr a prikryte dusime za obcasneho zamichani, az fazolky zmeknou a rajcata utvori hustou omacku. Pokud je potreba lehce podlijeme vodou. Smichame s varenymi gnocchi a podavame jako prilohu k rybe/minutkam nebo jako samostatny pokrm - pak muzeme posypat parmesanem.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bramborove gnocchi s fazolkami a rajcaty
To vypadá velmi jedle a myslím, že bych upřednostnila žluté a čerstvé lusky. Určitě brzy vyzkouším.
Dnes jsem měla zjednodušenou versi. Uvařené gnocchi opečené na olivovém oleji se šalvějí a posypané trochou paramsanu.