Recept Blesková "Stracciatella"

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Přivéct vývar do varu. V míse našlehat vejce se strouhankou, parmesan sýrem, petrželkou, solí a oříškem. Přidat studený vývar, nebo vodu, vše dobře zamíchat a nalít do vařícího vývaru. Vařit za stálého míchání pomocí metly na středním ohni o 3-4 min. Podávat horkou polévku se sýrem Parmesan.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 31.08.03 vloženo
  • 4175x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1,25 l vývaru
  • 4 vejce
  • 2 lžíce strouhanky
  • 4 lžíce Parmesan sýra
  • sůl podle chuti
  • nastrouhaný muškátový oříšek
  • trochu posekané pertželky
  • 2 lžíce vývaru, nebo vody
  • nastrouhaný parmesan sýr pro podávání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Blesková "Stracciatella"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Karbanátky Karbanátky
Jahodový pohár Jahodový pohár
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz