Recept Blesková "Stracciatella"

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Přivéct vývar do varu. V míse našlehat vejce se strouhankou, parmesan sýrem, petrželkou, solí a oříškem. Přidat studený vývar, nebo vodu, vše dobře zamíchat a nalít do vařícího vývaru. Vařit za stálého míchání pomocí metly na středním ohni o 3-4 min. Podávat horkou polévku se sýrem Parmesan.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 31.08.03 vloženo
  • 3916x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1,25 l vývaru
  • 4 vejce
  • 2 lžíce strouhanky
  • 4 lžíce Parmesan sýra
  • sůl podle chuti
  • nastrouhaný muškátový oříšek
  • trochu posekané pertželky
  • 2 lžíce vývaru, nebo vody
  • nastrouhaný parmesan sýr pro podávání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Blesková "Stracciatella"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Chilli con carne Chilli con carne
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz