Ví někdo jak se peče haxna, tedy haxen po bavorsku?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 08.12.09 15:09
Ví někdo jak se peče haxna, tedy haxen po bavorsku?

Potřebuju se vytáhnout na Boži hod a nevím jak na to. Pravý bavorský haxen, s opečenou kůží na čtverečky nakrájenou, křupavou, mezi pečenými koleny nemůžu najít to pravé.

Reakce:
bocianka
528 příspěvků 08.12.09 16:40
drobku

snažila jsem se Ti poslat něco mailem, snad to dojde. Přeji dobrou chuť.

jantar
170 příspěvků 17.12.09 20:10
ja chci taky prosím prosím
bocianka
528 příspěvků 18.12.09 12:37
jantare

poslala jsem Ti soukromou zprávu.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz