vepřové jako podešev

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
marcelína  05.12.07 01:21
vepřové jako podešev

Tak toto se prý stává když se nechá maso dlouho zavěšené na háku a ono vyschne.Pak se buď naloží do slané vody a nebo se do něj voda napíchá.Pak ho opravdu neuvaříte a smažíte-li ho,vytekající voda prská a připaluje olej.Ten pak vypadá jako byste osmažili 20 karbanátků.Dělá se to i s hovězím masem .Maso si prohlédněte a je-li pod ním voda nebrat!!!Toto vysvětlení mám z druhé ruky,ale fakt je,že i mě se toto stalo


Reklama


Reklama

Reakce:
 
gmp
1603 příspěvků 02.01.08 19:33
...

jedině, když už se tak stane, přicmrndnout trochu alkoholu, nearomatického. Nejlépe vodku.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz