Uskladnění vánoční štoly.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
lvice
148 příspěvků 29.11.07 11:58
Uskladnění vánoční štoly.

Tak jsem upekla poprvé v životě štolu. Použila jsem tvarohové těsto s práškem do pečiva. Poraďte mi prosím někdo, do čeho ji mám zabalit a kam schovat. Když už ji ubráním před rodinou, aby mi třeba nezplesnivěla. Děkuji.

Reakce:
marmelada
1643 příspěvků 29.11.07 12:14
Zabalení

Já ji balím do celofánu. Další řešení je třeba potravinová fólie. Myslím, že většinou se štola po upečení potírá máslem a cukruje. To by ji mělo dostatečně uchránit před zkažením. Každopádně ji uchovávám v chladu.

Dasty
75 příspěvků 29.11.07 20:41
...

Do alobalu a určitě do chladna.

Labužník milda02
50 příspěvků 24.12.07 14:59
uskladnění vnoční štoly

Letos jsem poprvé zkusila popisovaný způsob ukladnění a zdá se mi, že je štóla přece jenom lepší čerstvě upečená a konzumovaná.
Příliš mi to rozležení nenadchlo.

DanaJ
1136 příspěvků 03.01.08 13:53
Mě taky naležení štoly nenadchlo.

Přišla mi tuhá a né tak voňavá jak po upečení.
Doporučuji raději upéct štolu, která má v receptu tvaroh. ..ta se dá jíst hned.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz