Slizoun z jablečného octa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Roomanka
205 příspěvků 30.11.07 14:59
Slizoun z jablečného octa

Zdravím všechny labužníky! Včera jsem slévala ze čtyřlitrovek jablečný ocet. Pranic se mi ale nelíbil. Je bíle zakalený a slizovitý. Tu třesoucí se kapalinu připomínající amarouny jsem ochutnala a nezdá se mi na chuť vadná. Ale ten vzhled!! Poraďte, mám „TO“ zředit? Nebo se „TO“ časem vyčistí? A nebo je lepší obsah lahve vylít do WC?


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Bali
1254 příspěvků 30.11.07 19:26
...

že by to byla „octová matka“? V tom případě NEVYLÉVAT!

 
Bali
1254 příspěvků 30.11.07 19:31
Roomanka

NĚCO O OCTU

 
Roomanka
205 příspěvků 01.12.07 13:44
...

Jestliže je to matka, mám, bono, do toho vrznout to víno? Podotýkám, že základ je z jablek. :-)

 
Bali
1254 příspěvků 01.12.07 20:16
...

no, víno bych do toho nevrzala! Měla bys spíš odlít (přes filtr) tak 1/3 do jiné lahve a ten používat. A do té lahve s „amarounem“ přilít CIDRE! Nebo odebrat „amaroun“ a připravit z něj ocet podle toho návodu. Časem se ti vytvoří vinný ocet. Ale nemíchat víno a cidr.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz