15.11.2004 mi přišlo na mail moje „zapomenuté“ heslo.
Protože si svá hesla všude pamatuji, tázala jsem se Pepíčka co to
znamená?
NĚKDO SE SNAŽIL NA MŮJ NICK PŘIHLÁSIT NA LABUŽNÍKA!!! PROTOŽE ALE NEZNAL
HESLO, ZKOUŠEL TO VÍCEKRÁT.
LABUŽNÍK ODOLAL!
Ten hajzl se na mé jméno do Labužníka nedostal, jen na svůj pokus
upozornil.
Lidi, bacha, NĚKDO se tu snaží dělat sviňárny
Děkuji Pepíčkovi za ochranu a informaci!!!
VAROVÁNÍ!!!
Mě se to stalo dvakrát, Pampelišce i Babi taky (už jsme o tom taky mluvily na diskuzním fóru, stalo se to už před delší dobou). Co k tomu dodat?
i když souhlasím, že je to svinstvo, zase tak velkou trágu bych z toho
nedělal. Však se tady nevyskytují žádné tajné, osobní či důvěrné
věci, max. Tě může někdo očernit před ostatníma, ale ten kdo je
v pohodě a bere tento celý web jako zábavu se s Tím v klidu srovná -
toť můj osobní názor.
P.S.: přísahám na holej pupek, že já to nebyl
Tohle se stane i nechtěně; chcete se zaregistrovat pod jménem, na které jste zvyklí, ale ono už existuje, tak si vyberete jiné, jenže ho samozřejmě buď zapomenete, nebo si to ani neuvědomíte a hlásíte se pod tím svým obvyklým. No a vaše heslo to nebere a nebere, tak požádáte o zaslání, jenže to heslo samozřejmě přijde na adresu skutečného majitele nicku. A je to. Není za vším jen snaha uškodit, ale někdy i obyčejná lidská zapomětlivost.
Dnes se někdo zase pro změnu dobýval do mé registrace a pátral po mém heslu, takže bacha, jsou mezi námi hackeři!
jsem psala Pepickovi co to znamena , ze mi prislo heslo o ktere jsem
nezadala!!! Moc pekne to tu pokracuje!
A ted zjistuji , ze nejsem sama! Aspon tak
v jednu hodinu po půlnoci 9.9. někoho zajímalo mé přístupové heslo … že tě to pořád baví …
no, oni byli on-line táborští, tak se pomalu není čemu divit …
…podoktnut, ze toto je verejny server na ktory ma pristup hocikto. ON - line je tu toho od rana pozehnane …ja osobne od siedmej rana. Mne sa to stalo tiez a nielen na lab. a nielen na ceskych alebo slovenskych serveroch. Pekny vecer.