teplota

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
goro
82 příspěvků 6.5.05 09:11
teplota

Mlsouni, pozor při zavařování masa na teplotu a délku sterilizace, mnohé recepty doporučují opakování sterilizace za 24 hodin, protože v masných výrobcích nebývá kyselé prostředí a botulinové bakterie jsou odolné. Mimo to bych rád upozornil na krátkodobou konzervaci solením, uzením, sušením.

Reakce:
goro
82 příspěvků 6.5.05 09:13
to jsem debil

z reakce na příspěvek o konzervování masa jsem udělal novou rubriku, omlouvám se.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz