teplota

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
goro
82 příspěvků 06.05.05 09:11
teplota

Mlsouni, pozor při zavařování masa na teplotu a délku sterilizace, mnohé recepty doporučují opakování sterilizace za 24 hodin, protože v masných výrobcích nebývá kyselé prostředí a botulinové bakterie jsou odolné. Mimo to bych rád upozornil na krátkodobou konzervaci solením, uzením, sušením.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
goro
82 příspěvků 06.05.05 09:13
to jsem debil

z reakce na příspěvek o konzervování masa jsem udělal novou rubriku, omlouvám se.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz