Děkuji za reakce na můj dotaz. Vloni jsem se snažila zavařit maso. Maso jsem osolila, natlačila, sterilovala 1 hodinu (víčka chytla), druhý den opět hodinu a všechna víčka povolila) Proto jsem chtěla znát postup a taky by bylo pro mne zajímavé znát nějaký ten recept, kde kromě soli už je výsledným produktem např. guláš atd.
...
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
uzené
párkrát za život jsem se dostala k zavařenému uzenému. A byla to
strašlivá dobrota. A hlavně špek, bok apod. byl jako máslíčko. Mě by
třeba zajímalo, jak se zavařuje toto. Umíte to někdo?
Děkuju.
PS - taky bych uvítala recepty na zavaření „hotovek“, třeba
kuře atp.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
