...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
voz
9 příspěvků 04.05.05 12:45
...

Děkuji za reakce na můj dotaz. Vloni jsem se snažila zavařit maso. Maso jsem osolila, natlačila, sterilovala 1 hodinu (víčka chytla), druhý den opět hodinu a všechna víčka povolila) Proto jsem chtěla znát postup a taky by bylo pro mne zajímavé znát nějaký ten recept, kde kromě soli už je výsledným produktem např. guláš atd.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Eleeen
1127 příspěvků 04.05.05 13:01
uzené

párkrát za život jsem se dostala k zavařenému uzenému. A byla to strašlivá dobrota. A hlavně špek, bok apod. byl jako máslíčko. Mě by třeba zajímalo, jak se zavařuje toto. Umíte to někdo?
Děkuju.
PS - taky bych uvítala recepty na zavaření „hotovek“, třeba kuře atp.

 
petromil
90 příspěvků 04.05.05 20:03
...

známí používali na zavařování uzeného takový skleněný poklop,byla to vlastně vývěva


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz