...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
voz
9 příspěvků 4.5.05 12:45
...

Děkuji za reakce na můj dotaz. Vloni jsem se snažila zavařit maso. Maso jsem osolila, natlačila, sterilovala 1 hodinu (víčka chytla), druhý den opět hodinu a všechna víčka povolila) Proto jsem chtěla znát postup a taky by bylo pro mne zajímavé znát nějaký ten recept, kde kromě soli už je výsledným produktem např. guláš atd.

Reakce:
Eleeen
1127 příspěvků 4.5.05 13:01
uzené

párkrát za život jsem se dostala k zavařenému uzenému. A byla to strašlivá dobrota. A hlavně špek, bok apod. byl jako máslíčko. Mě by třeba zajímalo, jak se zavařuje toto. Umíte to někdo?
Děkuju.
PS - taky bych uvítala recepty na zavaření „hotovek“, třeba kuře atp.

petromil
90 příspěvků 4.5.05 20:03
...

známí používali na zavařování uzeného takový skleněný poklop,byla to vlastně vývěva

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz