Ahoj, je čas sklizně různých druhů ovoce, nevíte náhodou někdo moc dobrý recept na opilé jakékoliv ovoce ? Představuji si nejlépe opilé hrušky, v dobrém alkoholu, aby výsledek nebyl moc sladký. Díky za recepty
opilé ovoce
Sedlon, koukni se na recepty v Labuzniku:
Což takhle dát si “RUMOVÝ HRNEC” -autor receptu Pampeliska - kategorie
konzervace ovoce
Ovoce v rumu -autor receptu Pepino- kategorie konzervace ovoce
Ja jsem tento „Rumovy hrnec“ nakladala hodne let ruznym ovocem a je to
skutecne super. Koukni se na tyto recepty. Cukru si muzes samozrejme ubrat,
pokud to nechces mit tak sladke.
Preji Ti krasny den.
přidala jsem dnes na Labužníka pěknou várku receptů na opilé ovoce,
máš mezi nimi i hrušky, ale pouze v rumu…a bohužel to osobně nemám
vyzkoušené, u nás doma se zavařovaly jen višně v rumu a většina
z nich zůstávala spoustu let ve sklepě, protože to nikdo nejedl…takže
nemohu sloužit s tím, co je nebo není hodně sladké…ale aspoň máš
nějakou inspiraci a můžeš se od ní odrazit… tak ať chutná
taky se pridavam k Pampelisce a doporucuji „Rumovy hrnec“. Ja od te doby co jsem si vzala „bludneho holandana“, delam rumovy hrnec kazdy rok, protoze holandane si nedokazi predstavit vanoce bez „rumaku“. Avsak pozor na ovoce - protoze ne vsechny druhy se tam hodi, pak to zkvasi a je to nepozivatelne.
Jak píšeš, všechno ovoce se na to nehodí. Zkvasilo mi to. Myslíš že bys nám mohla napsat které se hodí a které ne? Díky.
Rada to sem napisu, prosim vsak o par dni strpeni. Dnes cestuji do CR, tak jsem myslenkami jinde, ale nejpozdeji o vikendu - to sem vlozim.meisje