Dobrý den.
Právě dělám pizzu podle tohoto receptu: http://www.labuznik.com/recipe.php?…
Pokud se mi povede (a vypadá to, že ano), možná si jich udělám více a zamrazím. Myslíte, že je lepší zmrazit již obloženou pizzu nebo raději jen těsto?
Dobrý den.
Právě dělám pizzu podle tohoto receptu: http://www.labuznik.com/recipe.php?…
Pokud se mi povede (a vypadá to, že ano), možná si jich udělám více a zamrazím. Myslíte, že je lepší zmrazit již obloženou pizzu nebo raději jen těsto?
kupuju od Itala už hotové rozválené korpusy a ty se mrazí báječně. Chutná nám to víc, když to obložíme čerstvými věcmi. Mražený sýr je po rozmražení takový zrnitý a rajčata vodová. Taky se korpusy dají stočit do roliček a nezaberou tolik místa.
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz