mražení pizzy

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Janelita
93 příspěvků 19.05.08 16:34
mražení pizzy

Dobrý den. :)

Právě dělám pizzu podle tohoto receptu: http://www.labuznik.com/recipe.php?…

Pokud se mi povede (a vypadá to, že ano), možná si jich udělám více a zamrazím. Myslíte, že je lepší zmrazit již obloženou pizzu nebo raději jen těsto?

Reakce:
 
gemma
245 příspěvků 19.05.08 19:29
Janelito,

kupuju od Itala už hotové rozválené korpusy a ty se mrazí báječně. Chutná nám to víc, když to obložíme čerstvými věcmi. Mražený sýr je po rozmražení takový zrnitý a rajčata vodová. Taky se korpusy dají stočit do roliček a nezaberou tolik místa.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz