miso

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 16.09.06 22:33
miso

miso susene, bile i tmave pouzivam, je to uuzasna mnamk doo polivek i na maso i na salat, pasta taky,ta spis do tekutych jidel…ale ta okurka, to byla pak uplne jako cerstva, vonava,oloupana olurka!!!! Ovsem malem jsem jim to vyhodila,protoze to vypadalo priserne

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz