Minipatison - znáte?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eja
3831 příspěvků 11.08.12 08:53
Minipatison - znáte ?

Vypadá to jako miniatura patisonu - velikost tak 2-3 cm průměr, barva slupky trochu žlutější než klasické patisony. Po rozkrojení to má typickou strukturu patisonu a chutná to trochu spíš jako kedlubna. V životě jsem to neviděla. Zatím mne napadlo ty malé létající talíře obalit v těstíčku a usmažit jako jednohubky, nebo klasiku - podusit, smetana, kopr. Plnění čímkoli jsem vzhledem k minivelikosti zavrhla. Naložit jako okurčičky? Jakýkoli nápad vítám. Dcera kamarádky brigádničí na farmářských trzích a je stálý přísun všeho - ale tohle fakt neznám. Jdu dělat džem z rajčat všech barev a pak bych se pustila to těchto malých ufonů.

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 11.08.12 23:13

Ejo, vím že umíš anglicky. Tak si tady vyber:

http://www.google.com.au/search?…

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz