Minipatison - znáte?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Eja
3887 příspěvků 11.8.12 08:53
Minipatison - znáte ?

Vypadá to jako miniatura patisonu - velikost tak 2-3 cm průměr, barva slupky trochu žlutější než klasické patisony. Po rozkrojení to má typickou strukturu patisonu a chutná to trochu spíš jako kedlubna. V životě jsem to neviděla. Zatím mne napadlo ty malé létající talíře obalit v těstíčku a usmažit jako jednohubky, nebo klasiku - podusit, smetana, kopr. Plnění čímkoli jsem vzhledem k minivelikosti zavrhla. Naložit jako okurčičky? Jakýkoli nápad vítám. Dcera kamarádky brigádničí na farmářských trzích a je stálý přísun všeho - ale tohle fakt neznám. Jdu dělat džem z rajčat všech barev a pak bych se pustila to těchto malých ufonů.

Reakce:
esmeralda
4812 příspěvků 11.8.12 23:13

Ejo, vím že umíš anglicky. Tak si tady vyber:

http://www.google.com.au/search?…

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz