Pod tímhle názvem jsem kdysi jedla v Litvě podlouhlé, ve tvaru velkých
noků připravené pirohy. Nebyly ničím plněné, podle chuti těsto
obsahovalo brambory. Uvnitř byly malinko mazlavé, ale velmi chutné. Polévaly
se lehce osolenou a mírně ohřátou kysanou smetanou a k nim se podávaly
filety ze sledě marinované v oleji a hrozinkách.
Bylo to zvláštní, ale chutnalo mi to. Ovšem recept jsem nikde neobjevila.
Neznáte ho někdo?
Moc děkuju helena
Lenive pirogy
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Lenive pirogy
Jenomže, houbičko,
když si od tohohle odmyslím náplně tak z toho budou drbáky a to tamto chutnalo přece jenom jinak. Ale možná zkusím, drbáky jsou taky výborné
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie