jehněčí nebo skopove klobásky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
doska
2 příspěvky 24.12.08 14:15
jehněčí nebo skopove klobásky

Dobrý den. Chci se zeptat jestli nekdo z Vás dělal klobásky z jehněčího nebo skopového masa. Měli jsme letos ovce a zbylo nám ještě asi 10kg masa. Našel by se někdo kdo poradí jak udělat klobásky?

Reakce:
kltko
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.12.08 20:57
rovnako ako s divinou

na ktoré nájdeš iste dosť predpisov či už tu, alebo inde.
S baraninou/ jahňacinou som klobásky ešte nerobil, len jedol u známych.
Jedine by som odstránil tuku čo sa dá, predsa je len výrazne aromatický, čo sa údením ešte zvýrazní a kvôli doplneniu odstráneného tuku by som doplnil tak štvrtinou - tretinou bôčikom (či iným mastnejším bravčovým / vepřovým).

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz