Kuřecí polévka.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eja
3811 příspěvků 23.01.05 13:15
Kuřecí polévka.

Skvělý trik na přípravu kuřecí polévky, který jsem čerstvě vyčetla a už vyzkoušela - skelety, křídla apod. strčit na pekáči do trouby a nechat zezlátnout - ne zhnědnout, pak postupovat klasicky. Na chuti a barvě je to znát - doporučuji.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
kamilio
550 příspěvků 23.01.05 17:02
... a hovězí taky

Hovězí maso na polévku opečeme na nezakryté pánvi při 230 C° pod dobu 30 minut až jsou kousky masa hnědé. Slijeme vypečený tuk, maso vložíme do hrnce s pokličkou a vaříme na mírném ohni pod poklicí jeden a půl hodiny včetně ingrediencí, které jsme zvyklí do hovězí polévky dávat. Pak odstraníme kousky masa a vývar přecedíme. Dobrou chuť!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz