Skvělý trik na přípravu kuřecí polévky, který jsem čerstvě vyčetla a už vyzkoušela - skelety, křídla apod. strčit na pekáči do trouby a nechat zezlátnout - ne zhnědnout, pak postupovat klasicky. Na chuti a barvě je to znát - doporučuji.
Kuřecí polévka.
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
... a hovězí taky
Hovězí maso na polévku opečeme na nezakryté pánvi při 230 C° pod dobu 30 minut až jsou kousky masa hnědé. Slijeme vypečený tuk, maso vložíme do hrnce s pokličkou a vaříme na mírném ohni pod poklicí jeden a půl hodiny včetně ingrediencí, které jsme zvyklí do hovězí polévky dávat. Pak odstraníme kousky masa a vývar přecedíme. Dobrou chuť!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie