kynutý makovník

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Labužník gabika
117 příspěvků 18.1.05 20:08
kynutý makovník

pred pár dňami som úspešne zdolala prvý pokus o klasický kynutí makovník (kynuté cesto + maková nádivka). Bol skvelý, nepraskol (bacha chválim sa ) , dlho vláčny (vďaka Labužníkovi), ale… ako zabrániť tomu aby sa medzi vrchným cestom a prvou vrstvou nádivky urobila medzera.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz