kynutý makovník

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník gabika
117 příspěvků 18.01.05 20:08
kynutý makovník

pred pár dňami som úspešne zdolala prvý pokus o klasický kynutí makovník (kynuté cesto + maková nádivka). Bol skvelý, nepraskol (bacha chválim sa ) , dlho vláčny (vďaka Labužníkovi), ale… ako zabrániť tomu aby sa medzi vrchným cestom a prvou vrstvou nádivky urobila medzera.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz