Karmínek

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Fabujan
150 příspěvků 14.11.06 07:41
Karmínek

mne práve ide o to, aby som omáčky mala predsa len viac. Navyše, v pekáči sa síce dá tiež miešať, ale v hrnci máš väčší rozbeh. Tiež si nie som istá, že v hrnci je omáčka mdlá, aj keď dobrovolne priznávam, že tú z trúby som nejedla. Mám za to, že pri oboch spôsoboch chute zeleniny, korenín a mäska sa prepoja a smotana tomu dá korunu. Oba spôsoby si žiadajú svoj čas a za ten sa chute ingrediencií krásne vyvinú. Vyskúšam trúbovú sviečkovú, možno to má čosi do seba. Tu na Labužníkovi ma už viac vecí prekvapilo a milo.

Reakce:
Fabujan
150 příspěvků 14.11.06 07:56
...

To som tomu dala, tento príspevok patrí do diskusii o sviečkovej a takto som to poplietla. Ospravedlňujem sa. že vás mýlim.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz