Nedávno jsem viděla na satelitu pořad o maďarské kuchyni. Líbila se mi příloha z brambor, ale nevím jak se jmenuje. Uvaří se brabory nakrájené na plátky, mezitím se usmaží cibulka dozlatova. Lžící namočenou v tuku s cibulkou se nabírají kopečky, které se dávají na plech. Zbylou cibulkou se poleje povrch kopečků na plechu a dá se zapéct do trouby. Kdyby někdo znal recept, budu ráda. Děkuji.
Bramborová příloha
ahojky,
nevím přesně jestli to je ono, ale našla jsem to v receptech na www.nadoma.cz, kdyžtak koukni, mají tam
speciální sekci pokrmy z brambor, tak to tam určitě najdeš (je to podsekce
rychlovek)
http://www.nadoma.cz/…r_detail.php?…
konečně se to taky musím naučit -tady
ono se to povedlo - hurá
Napadlo mě mrknout, na stránky tv paprika a asi jsem to našla, jen
v receptu není uvedeno to zapékání a navíc je tam smetana
tady
v roceptu z toho odkazu už brambory nepečou. Vypadá to jako škubánky naslano. Je ale divné, že už je tepelně dál neupravujou po tom přidání mouky.
já myslím, že si konec receptu upravili. Nejsem si jistá, že by se mouka „uvařila“ v páře. Jinak ten receptík vypadá nachlup přesně co jsem viděla v telce, takže při nejbližší příležitosti vyzkouším (samozřejmě se zapečením)
Jak už tady někdo napsal je to jako naše škubánky.
Máma dělá škubánkovou kašipodobně s cibulkou a je to skvělý.
Když zbyde tak z ní uděláme placičky a opečeme na pánvi a je
to bašta.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
