Ve středu slaví svátek náš velmi dobrý a milý kamarád Jindřich alias
Nero.
Tímto bych mu velmi rád popřál zdraví,štěstí a tvůrčí energie a
humoru,kerý rád rozdává i přijímá.
jindřich
Všechno nej k Vašemu svátku přeji já i Beník. Jak já to vidím, tak se Nero zase pomněje. Paní Nerová skvěle nachystá a možná si zase počteme jaké dobrůtky se objevily na stole.
tady v koutě, přešlapujem, čepici v ruce mačkáme a dovolujeme si stálé zdraví poníženě vinšovat, pae pfsór. Miloš a Mates, pardon vobráceně, Mates a Miloš.
vím, že Labužníka čteš především ty a proto prosím vyřiď páníčkovi, že mu přeji k jeho zítřejšímu svátku jen to dobré a aby byl nejen k tobě laskavý a pořád dobře naladěný. A jistě nám prozradíš, jak jste svátek oslavili, že?
želáme príjemnú a bohatú oslavu a hlavne dobré trávenie. Cindy a
Flynn
P.S. Maminka Judka a babička Dana blahoželajú Tvojmu obľúbencovi.
přeju ti k tvému svátku hlavně hodně zdraví a pohodových chvil nejen při vaření a nám všem ještě hodně pěkného čtení o tvých a Nerových kreacích (pochopitelně s pomocí Nerovy paničky při matlavých a titěrných pracích). Eva
Hezké oslavy a hodně zdraví, hlavně žádné zdravotní komplikace po požívání, ať již pokrmů nebo nápojů různých i jiných.
…milý Nero, vyřiď svému páníčkovi vše nej, nej, nej k jeho
svátku, hlavně zdraví a chuť k jídlu, to je snad nejdůležitější…
Z celého svého psího srdce Vám i za paničku přeje Raďas.
Také my se připojujeme ke všem přáním a zároveň podáváme vysvětlení. Nerovi a jeho páníčkům momentálně nejde net a proto jsou Vaše gratulace zatím bez odezvy. Jinjorka, Enji a Petr
Protože bez vás nemůžu být, tak jsem se zatím připojil přes cizí síť. Chtěl bych vám všem zatím vyřídit, že pán moc děkuje, udělali jste mu velkou radost. Zároveň bych vám chtěl prásknout, že pod nickem Jinjorka se skrývá Jindra, která dnes také slaví svátek a my jí všichni přejeme jen to nejlepší.
aj Tebe všetko dobré, nech Ťa neopúšťa humor, dobrá nálada, nech Ťa
sprevádza aj po ďalšie roky láska blízkych.
A+1.
byla bývala věděla, tak bych byla bývala přála všechno nejlepší i Jinjorce. Tímto to napravuju.
je mi líto, že ti upřeli tvůj vlastní svátek.
Proto si ten chlapský užij ještě lépe a přeji ti jen to dobré.
Přeji oběma oslavencům a i dalším labužnickým Jindrům a Jindrám
vše nejlepší. A spolu s Pavlinkou posíláme sladké opusání.
(Ta už vám je veliká! A hubatá - celá maminka! A nespavec a stále
kojenec a chytrolín a šikulka, už se mnou vaří, peče, myje nádobí, dá
mi prádlo do pračky, také mi velmi ráda restartuje počítač, sama si
pustí CD s písničkami, ovládá mobil líp než já, krásně se umí usmát
i zaječet a všechno chce dělat sama. Je to naše sluníčko „Pápa“ -
tak si říká.)
že se přeje i Jindřišce, přesto si myslím že se může počkat do 4. září. Co vy na to?huáhahahahha
Děkuji všem za přáníčka a vysvětlím … proč ne 4.9 … . Nejsem Jindřiška…nemám to lehké. Jsem Jindra a to jméno vlastně neexistuje a tak slavím s taťkou na Jindřicha. Tak a je to venku … já chudák vlastně nejsem!
neplakej, já taky nejsem … Vladka v kalendáři též není, Vladěnu přidali až někdy, když mi bylo kolem 20 let a ze dvou chlapských jmen jsem si vybrala to, co je po delší odmlce od mých narozenin, takže jsem vlastně Vladimír.
přidávám se ke gratulantům a přeji vám všechno nej…, hlavně hodně zdraví a kulinářských úspěchů . Blanka
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz