Ingredients - Ingredience

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Florentyna
439 příspěvků 03.02.06 20:25
Ingredients - Ingredience

Upozrňuji na další novinku na trhu: Ingredients - Loukie Werle, Jill Cox, nakl. Könemann (vydává také edici Culinaria).

Nejedná se o kuchařku v pravém slova smyslu, ale o fotografické vyobrazení všech myslitelných ingrediencí s krátkým textovým doprovodem. Najdete v ní například bylinky, ovoce a zeleninu, mouky, cereálie, těstoviny, ryby a plody moře, maso, drůbež, zvěřinu, nápoje či exotické pří:,–(y.

Jestli vám doposud není jasný rozdíl mezi jarní cibulkou a šalotkou, bok choy a choy sum, fazolemi lima a red kidney, mezi langustou a humrem nebo pokud vás třeba zajímají nejrůznější uzeniny, pak tohle je ideální zdroj informací. Stejně tak bezvadně pomůže při překládání názvů neznámých ingrediencí z angličtiny. Knížkou se ale ostatně taky velmi příjemně listuje jen tak, bezdůvodně…

cca 380 stran, formát A4, paperback, 390 Kč, knihkupectví Luxor na Václavském náměstí


Reklama


Reklama

Reakce:
 
babi
6360 příspěvků 16.04.07 15:06
Ingredience...

stejné autorky, jiný nakladatel a to ¨slovart¨v českém překladu za 449.10 Kč , zatím co v Kanadě již chtějí od CDN$ 94.60 a to mají jenom dvě upotřebené knihy, nové již nejsou…

proto jsem zakoupila český překlad (určitě dobrý základ znalostí pro mnohé), který mi pomůže s překlady Tak, jako Florentýna, knihu doporučuji!

 
Bali
1254 příspěvků 16.04.07 17:25
...

tuto knihu jsem zakoupila asi pred dvema lety ve Francii. Cena jen 8 euro!!!!!

 
oldsoft
682 příspěvků 03.05.07 22:30
Něco podobného

V Levných knihách za 99 Kč, 248 stran.
"":http://www.ukazto.com/?…:,-(y.jpg

 
zuchla
40 příspěvků 13.08.07 01:18
...

Tak jsem si ji taky objednal. Cena za pouzitou circa $10 a $4 za postovne. Nova za skoro $110. Tak uvidime az prijde. Diky za avizo.
 Jan

 
zuchla
40 příspěvků 01.09.07 06:27
Nic moc

Abych pravdu rek „Nic moc“. Potrebovalo by to o hodne vic textu a asi i vic fotek. Rybi file je rybi file. To nemusi nikdo fotit. Ukaz rybu! A taky hodne ryb nema hlavy. Proc? Koreni neni popsano skoro vubec, kopecek neceho je furt kopecek neceho, to si muzu napsat skoro co chci. Jak vypada rostlina, co se z te rostliny pouziva a jak se to pestuje atd. A to vse z fotkama. Z peti hvezdicek davam hodnoceni 1 a to este musim primhourit oci. Chvala bohu,ze jsem to neobjednal novy.
 Jan


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz