- chtěla bych upozornit na pěkný časopis
Diana - RECEPTY Snadné a rychlé moučníky
PROTŘEPÁVANÉ TĚSTO
Obsahuje plno zajímavých námětů, krásně a jednoduše zdobené moučníky, za přijatelnou cenu 39.-
Diana - RECEPTY Snadné a rychlé moučníky
PROTŘEPÁVANÉ TĚSTO
Obsahuje plno zajímavých námětů, krásně a jednoduše zdobené moučníky, za přijatelnou cenu 39.-
Vali, tak jsem neodolala a časopis si koupila. Vypadá skutečně dobře, ale to protřepávání asi přece jen nahradím klasickým šleháním, nechci-li uklízet celou kuchyni, protože nemám žádnou skutečně vodotěsnou 3l mísu (nebo dokonce několik -viz recepty). Jsou tam ale móóc pěkné a zajímavé moučníky. Dík za doporučení.
dnes jsem vyzkoušela recept na Muffiny se svařeným vínem z tohoto
časopisu.Raději dvojitou dávku na plech.Chuťově jako řezy dobré,ale na
tvar muffin bych si asi netroufla.
Už jsi něco zkoušela?
Já jsem si ten sešit taky koupila a hned jsem zkusila Medovou kouli plněnou nugátem. Dopadla nad očekávání dobře a sklidila jsem pochvalu. Ač vypadá náročně, byla příprava jednoduchá. Jen jsem také neprotřepávala, ale míchala. Recept jsem dala na Labužníka.
já a můj syn Jája.....ta legrace, co u toho byla, stojí za to.
A bohatě nám k tomu stačila nádoba o obsahu 2,75 l - obyčejný
jídlonosič (jedno jeho „patro“) z umělé hmoty. Protože jsme pekli
prakticky úplně jiný recept, než je v oné Dianě, hodím ho sem možná
časem taky anebo aspoň do deníčku…pokud se povedou fotky. Zkusili jsme
výsledný produkt nafotit obyčejným fotoaparátem, neb digi ještě
Ježíšek nedones'…;o)))
Bábovka je moc dobrá, načechraná…a prakticky jsem těsto jen 4 minuty
protřepávala při rytmu písniček z rádia Vysočina a za hurónského
smíchu mého Járy ;o)))
jak protřepáváte, asi budu muset taky. děda už spí, Ananasové řezy od Jarky(a) budou snědené - mimochodem vynikající- a tak je záhodno jít něco protřepat. Vladko - to jsem ráda, že jídlonosič posloužil (ani nepotřebuješ Tuperware) dovedu si vás při tom protřepávání představit, škoda, že Ježíšek nepřinesl kameru. Ta doprovodná hudba je dobrý nápad.