Milé labužnice a labužníci,
na světě jsou jak radostné zprávy, tak zprávy smutné a tragické. Chci
vám oznámit, že Fany zemřel v sobotu 11.6.. Není k tomu co dodat.
Kazi
Fany zemřel
Přijmi, prosím, mou upřímnou soustrast. Každý, kdo ztratil někoho
z blízkých ví, jak se teď cítíš. Přeju Ti mnoho sil do příštích
dnů a týdnů.
A kdybys cokoli potřebovala, ozvi se. Ráda Ti pomůžu.
Sněhurka
Fanyho jsme osobně poznali jako velice společenského a milého človíčka a proto, prosíme, přijmi upřímnou soustrast i od nás.
Ajta & Toast
ja se taky pridavam se svou kondolenci. Je to smutne a neni to tak davno co jsem byla ve stejnem stavu. Mam to jeste v zive pameti. UPRIMNOU SOUSTRAST Sarka
přijmi i ode mne upřímnou soustrast. I když jsem Vás osobně neznala, byli jste mi blízcí. Byli jste vlastně s ostatními Labužníky mojí druhou rodinou. Je mi moc smutno…
máš pravdu, není k tomu co dodat.....a nechce se tomu věřit…kdybych Ti mohla nějak pomoci, ozvi se.....upřímnou soustrast.
přijmi moji upřímnou soustrast. Fany bude chybět, ale v mojí vzpomínce bude vždy první, kdo mě uvítal zde na labu. Přeji Ti sílu vše zvládnout.
je mi to moc lito. Fanyho jsem mela moc rada, byl to moc vesely a fajn clovek. Nedavno jsem si to prozila sama. Bud silna!
ač jsem osobně Fanyho neznal, přesto cítím potřebu se přidat k ostatním. Přeji Ti hodně síly čelit dnům příštím.
Ivo
Slova nemohou vyjadrit smutek, ktery s Tebou citime v teto dobe.
Prijmi uprimnou soustrast ve Tvem hlubokem zarmutku.
Liba a Petr
v ocich mam slzy. Fany mi bude mocky chybet, protoze i kdyz jsem ho osobne
neznala, mela jsem ho velice rada. Moc mne mrzi, ze uz jsem to nestihla ho
osobne poznat.
Kazi, preji uprimnou soustrast.
Nejlepší způsob jak uctít Labužníka je dobrým jídlem. Vy všichni, kdo jste Fanyho poznali ať už virtuálně nebo osobně, vzdejte mu hold, zajděte do jeho receptů a uvařte si některou z jeho pochoutek … určitě mu to udělá radost.
Pokud se na nás zrovna Fany zezhora koukáš, zaleť si aspoň přivonět, vaříme pro Tebe.
No a jestli jim tam nahoru už zavedli Internet, tak ty už určitě víš co chceme vědět …
pepicek
Chci vám všem moc a moc poděkovat. Snažím se být silná, držet se, ale
přesto … moc to bolí. V tomto případe je jediným lékem čas. A hlavně
jak by řekl Fany - nedělej z toho drama. Život není jen černá a bílá,
ale je i spousta dalších barev.
Tak jo, jdu dál (i když ze začátku budu dost kulhat) a určitě se
podělím i s nějakou tou mňamkou. Mějte se všichni krásně a hlavně -
nezapomínejte na své blízké, nikdy není pozdě pohladit, potěšit,
pochválit.
i ja se pripojuji a posilam Ti z celeho srdce mou uprimnou soustrast. Neznala jsem Fanyho osobne, jenom z chatu .Byl to velmi mily a vesely clovek. Daval nam svym humorem, kdyz to bylo zapotrebi, silu. Chtela bych Ti ji touto cestou take dat. Lydia
ač se známe jen letmo prostřednictvím těchto stránek, přijmi ode mne prosím vyjádření hluboké a upřímné soustrasti nad ztrátou tobě blízkého člověka. Když jsme před rokem a něco přišli vinou těžké imunitní poruchy o naši dvouletou princeznu, nebylo chvíle, kdy bych si neuvědomovala, jak láska bolí. Stále jsem jen myslela na ni, na to, jak mi nedovolili být v posledních okamžicích s ní, na to, zda moc netrpěla, na to, jestli ještě ke konci vůbec byla schopná vnímat a myslet… Milovala jsem ji jako nikdy nikoho, ona byla doslova zhmotněním mých citů k mému muži. Ta bolest byla nepopsatelná, ale každým dnem menší a menší. A hlavně jsem ji mohla sdílet s blízkou osobou. Proto ti přeji, abys vždy našla rameno, na kterém se můžeš vyplakat, když to zrovna budeš potřebovat, ucho, které ti bude naslouchat, ústa, která tě utěší milými a povzbuzujícími slovy a ruku, která pohladí a dodá sílu do dalších dní.
Jsem s tebou,
Jana
nemám kondolence vůbec ráda, člověk najednou jakoby neměl co říct, žádná slova nejsou ta pravá a vhodná, a myslím si, protože jsi zde už odpovídala, že nebudeš mít ani náladu nějakou dobu Labužníka otvírat a číst další soustrastná blahopřání. Fany zůstane v každém, kdo si na něj vzpomene, ať už v dobrém nebo ve zlém, zůstane v Tobě, v jeho synovi, ve všech Labužnících, v jeho kamarádech.......bude žít v mysli ostatních natrvalo…a ty neplač, moje babička vždy říkávala, že duše mrtvého se pod tíhou slz nemůže odpoutat a najít svůj klid.....a až budeš cítit, že Ti scházíme, přijď mezi nás…penda
Milá Kazi, přijmi moji úpřimnou soustrast, je mi to moc líto, Fany byl
moc milej člověk, kterej si mně získal svojí upřimností a humorem.
Buď silná.
Bety
po návratu z dovolené se probírám diskusí na Labužníkovi a najednou
jsem se zděsila a nechtěla věřit vlastním očím. Cítíme s Tebou a
ačkoliv víme, že žádná slova nemohou Tvou bolest zmenšit, rádi bychom Ti
vyjádřili svou upřímnou soustrast. Fany byl pro nás zosobněním
Labužníka, jeho součástí, i když se tam momentálně nevyskytoval. A tak
tomu bude i nadále. Vždycky na něj budeme vzpomínat jako na správného a
férového chlapa, kterého jsme si vážili. Buď silná.
Jenoféfa a Beruška
a připojila se až dnes a tato zpráva mě moc rozesmutnila. Je mi to moc líto a jsem smutná. Budu na Fanyho vzpomínat jen v tom nejlepším, všem nám bude chybět.
Právě jsem si to přečetla a … nenecházím slov.
Sice se neznáme a Fanyho jsem vídala jen občas na chatu, ale byl mezi
prvními, kdo mě na Labužníkovi mile uvítali a na koho si vzpomenu
pokaždé, když začnu grilovat - ostatně to on mě přesvědčil, ať se
nebojím a griluju v paneláku na balkóně, že sousedi budou určitě moc
rádi .
Je mi opravdu upřímně líto, že už není mezi námi. Vzpomínejme na něj
s úsměvem a špetkou lehké ironie, tak by si to jistě přál.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz