Díky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Pink
109 příspěvků 31.10.08 00:07
Díky

A ještě jedna podotázka-proč se mají omývat před naložením?



Reakce:
 
Pink
109 příspěvků 31.10.08 00:09
...

Bože já klikla nahoru místo dolů! Omlouvám se to patřilo k rozinkám. Nejde to nějak vymazat?

 
penda
4752 příspěvků 31.10.08 02:17
...

Sušené hrozny bychom vždy měli omýt nebo spařit, abychom je zbavili síření nebo oleje, kterými jsou bobule ošetřovány. (citace ze stránky: http://www.novyvek.cz/index.php?…)

 
mrtvola
1394 příspěvků 31.10.08 20:23
Víš, Pink,

moje bybička vždycky říkala, že nevíš, který prase to bralo do špinavých rukou. A rum zas není všemocná desinfekce.

 
toffo
244 příspěvků 01.11.08 09:56
mrtvolo,

trefné. Na PRO7 jsem asi před půl rokem shlédla pořad o nejdražších pochutinách na světě. Na prvním místě byl kaviár od Bajkalu. Co mě praštilo do očí: místní „výrobci - rybáři“ ho holýma rukama, černýma jak od motorového oleje, promíchávali. Byl to pěkný kontrast oproti sběru šafránu nebo lanýžů v rukavičkách.

 
iva 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 01.11.08 23:47
toffo,

připomnělas mi zážitek s jedním zákazníkem. Na ruce velký zlatý „pečetní“ prsten, ale za nehty mnohadenní špína a ten odér… A důležitý byl, jako kdyby byl Onassis jeho starší bratr.



 Váš příspěvek


 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru


Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz