A ještě jedna podotázka-proč se mají omývat před naložením?
Díky
Sušené hrozny bychom vždy měli omýt nebo spařit, abychom je zbavili síření nebo oleje, kterými jsou bobule ošetřovány. (citace ze stránky: http://www.novyvek.cz/index.php?…)
moje bybička vždycky říkala, že nevíš, který prase to bralo do špinavých rukou. A rum zas není všemocná desinfekce.
trefné. Na PRO7 jsem asi před půl rokem shlédla pořad o nejdražších pochutinách na světě. Na prvním místě byl kaviár od Bajkalu. Co mě praštilo do očí: místní „výrobci - rybáři“ ho holýma rukama, černýma jak od motorového oleje, promíchávali. Byl to pěkný kontrast oproti sběru šafránu nebo lanýžů v rukavičkách.
připomnělas mi zážitek s jedním zákazníkem. Na ruce velký zlatý „pečetní“ prsten, ale za nehty mnohadenní špína a ten odér… A důležitý byl, jako kdyby byl Onassis jeho starší bratr.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
