Gnocchi - zmrazování

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
marmelada
1643 příspěvků 02.10.08 21:05
Gnocchi - zmrazování

Nemáte někdo zkušenost se zmrazováním polotovaru gnocchi? Ráda bych si je zamrazila „pro strýčka Příhodu“.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 03.10.08 01:13
Gnocchi - Marmeládo,

nezkoušela jsem to, ale nevidím důvod proč by to nešlo.
Navrhovala bych jich zmrazit pár a pak zkusit uvařit a uvidíš.

Noky mám také moc ráda, ale ty ze supermarketu mají asi půlroční životnost ve spíži. Jsou zabalené v plastiku asi aby k nim nemohl vzduch.

Jestli vyrábíš gnocchi sama, máš můj obdiv. Zkoušela jsem to jednou a už nikdy více.
Je to hrozná piplačka.

 
Labužník rady02
39 příspěvků 03.10.08 19:37
zmrazení ano

Já zmrazuji polotovar gnocchi pokaždé po otevření celého balení - jinak bych je musela jíst aspoň třikrát po sobě.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz