Gnocchi - zmrazování

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
marmelada
1642 příspěvků 2.10.08 21:05
Gnocchi - zmrazování

Nemáte někdo zkušenost se zmrazováním polotovaru gnocchi? Ráda bych si je zamrazila „pro strýčka Příhodu“.

Reakce:
esmeralda
4812 příspěvků 3.10.08 01:13
Gnocchi - Marmeládo,

nezkoušela jsem to, ale nevidím důvod proč by to nešlo.
Navrhovala bych jich zmrazit pár a pak zkusit uvařit a uvidíš.

Noky mám také moc ráda, ale ty ze supermarketu mají asi půlroční životnost ve spíži. Jsou zabalené v plastiku asi aby k nim nemohl vzduch.

Jestli vyrábíš gnocchi sama, máš můj obdiv. Zkoušela jsem to jednou a už nikdy více.
Je to hrozná piplačka.

Labužník rady02
39 příspěvků 3.10.08 19:37
zmrazení ano

Já zmrazuji polotovar gnocchi pokaždé po otevření celého balení - jinak bych je musela jíst aspoň třikrát po sobě.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz