Recept Tuňáková pomazánka k plnění rajčat, ředkviček atp.

Evropská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tuňáková pomazánka k plnění rajčat, ředkviček atp.

Úvod

Úvodem mě nic originálního nenapadá, snad jen, že je to velmi rychlá večeře nebo předkrm.

Postup

V misce smícháme vidličkou všechny ingredience a směsí plníme malá rajčata, která lžičkou vydlabeme, ředkvičky, které rozkrojíme do kříže a rozevřeme, nebo ji vrstvíme na kolečka okurky, atd. Máme-li jen velká rajčata, můžeme je nakrájet na plátky a na talíři sestavit tak, že mezi jednotlivé plátky dáme vždy trochu pomazánky.

Podáváme se zeleným salátem a bagetou.

Podle receptu paní Geraldine Lechene z linternaute.com

Recept je z kategorií: Chuťovky


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.02.11 vloženo
  • 3017x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (160 g), okapaná
  • 1 smetanový sýr Almette (určitě se dá použít i jiný sýr, jako Lučina, žervé apod.)
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • 2 celé jarní cibulky, nasekané
  • 1 - 2 lžíce kaparů
  • 1 lžíce nasekaných bylinek jako estragon nebo pažitka
  • pepř, sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňáková pomazánka k plnění rajčat, ředkviček atp.

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz