Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zeleninu pokrajame, pridame ostatne koreniny a prisady a premiesame, dochutime octom a pripadne solou- nechame 24 hodin odlezat. Potom 15 minut varime ( prejst varom), miesame , aby nam kecup neprihorel. Ochladime, rozmixujeme- pred mixovanim vyberieme bobkovy list, skoricu, klinceky a plnime do kecupovych flias. Sterilizujeme 10 minut pri 100 st. Tento kecup chuti aspon tak ako najdrahsi zahranicny.
Recept je z kategorií: Konzervace
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Top kecup
273 příspěvků 9.9.14 22:51
Hotovo, výborný, zladené suroviny. Je trošku sladký a to som dala menej cukru, nabudúce dám až nakoniec. Už žiadny kupovaný.
584 příspěvků 6.9.14 19:48
To proto, že konzervárny vaří jakoukoli masu za sníženého tlaku při 40°C, kdy nedochází k nechtěné změně barvy i chuti. Že komerční výrobek často nelze pozřít, není dáno technologií, alébrž nechutnou vsázkou
5068 příspěvků 6.9.14 16:54
@goralka, tak, tak..
273 příspěvků 6.9.14 13:43
Pol zarovnanej kávovej lyžičky strúhaného čerstvého zázvoru?
Dobre rozumiem?
oprava preklepu
Příspěvek upraven 06.09.14 v 22:10
5068 příspěvků 29.8.14 20:44
…ten kecup je ozaj dobry..
diskuze nad složením Deka tu byla před 4 lety.
http://www.labuznik.com/…m_posts2.php?…
Jolano, většinou taky nevařím, ale občas na mě padá komplex „dobré hospodyňky“, většinou po návštěvě u maminky. A tohle mě zaujalo. Kdyby se to nemixovalo moc najemno, mohlo by to být něco na způsob nakládané zeleniny.
Deko je zřejmě podle Top receptů směs koření, takže asi lze nahradit vlastní výrobou.
5068 příspěvků 17.8.11 22:57
Anko, nasla som na nete tak narychlo obrazok, ked kliknes je v tom recepte medzi fotkami..
Ten recept ma najmenej takych 37 rokov…mam ho este z domu.. popravde ja Deko ani nemam a ani nepouizvam a to som kecup varila dost casto..teraz kecup kupujeme a veeelmi dobry, takze nevarim a dufam ze este dlho nebudem
Jéje, tohle je moc pěkný recept, to musím vyzkoušet až teď bude spousta pozdních rajčat. Můžu se zeptat, co je deko? Asi to tady neseženu nebo se to jmenuje jinak.
5068 příspěvků 17.8.11 22:14
..ked je rec o kecupe
5068 příspěvků 28.7.06 00:11
Verte je dobry ! Ono ked sa zima opyta, co si robil v lete- aj zavaranie potom chuti inac ( osobne ho zboznujem v zime a nadavam v lete, ked to vsetko robim ).
841 příspěvků 25.1.09 03:43
je pravda, že to vypadá báječně…
185 příspěvků 27.7.06 20:42
Mne sa velmi osvedcilo pridat aj trochu skrobovej mucky (maizena, solamyl), ktoru rozmiesam v troske studenej vody a pridam do rozmixovanej zmesi. Kecup bude krasne hladky - na toto mnozstvo by som dala asi 3 polievkove lyzice. Inak zmes je to fantasticka, nieco podobne som robila, ale bez jablk, ale tie tam urcite pridaju este lepsiu chut.