Recept Kečup s vínem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájíme rajčata, cibuli, kapie a feferonku, vše uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a poté rozmixujeme.
Směs můžeme protřít přes síto, aby byla jemnější, přidáme do ní zbytek ingrediencí a vaříme do zhoustnutí. Ještě horké plníme do sklenic. Není třeba sterilovat (chceme-li, je možno do horké směsi přidat na špičku nože kyseliny sorbové).

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny


Reklama

Nahlásit recept

  • 24.06.06 vloženo
  • 3045x zobrazeno

Ingredience

  • 3 kg rajčat
  • 2 velké cibule
  • 2 kapie
  • feferonka
  • 300 g krystalového cukru
  • 120 g kremžské hořčice
  • 2 PL soli
  • 1/2 PL kari
  • 1/2 PL mletého zázvoru
  • 1/2 PL muškátového květu
  • 1/2 PL sladké mleté papriky
  • 1/8 l octa (8%)
  • 1/8 l červeného vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kečup s vínem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Tatranské kuře Tatranské kuře
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz