Recept Sýrové toasty s listovým salátem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Sýrové toasty s listovým salátem

Postup

1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Polníček a ra­dicchio přebereme, očistíme, omyjeme a důklad­ně osušíme. Radicchio až na několik listů rozkrájí­me na jemné nudličky. Třešňová rajčata omyjeme a rozpůlíme. Cibuli a česnek oloupeme a najemno posekáme. 2. Krajíčky bagety opečeme a namažeme máslem. Nastrouháme sýr a obložíme jím chléb. Položíme na vymazaný plech a 7 min. zapékáme. 3. Ocet, olej a sůl, pepř a med smícháme do zá­livky a vmícháme cibuli a česnek. V zálivce krátce omočíme salát a rajčata a rozdělíme je na talíře. Přidáme horké zapečené toasty a opepříme. Okamžitě podáváme.

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 13.04.04 vloženo
  • 3051x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 420 kcal, 15 g bílkovin, 21 g tuků, 40 g sacharidů
  • 100 g polníčku
  • 1 radicchio
  • 100 g třešňových rajčat
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 8 krajíčků bagety
  • 50 g másla
  • 150 g jemného nářezového sýra
  • 3 lžíce červeného vinného octa
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička medu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sýrové toasty s listovým salátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz