Recept Švýcarské zapékané toasty

Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky slaniny necháme v remosce osmahnout. Toastový chléb a plátky ementálu pokladame do mísy na slaninu dokola tak, aby sýr byl vždycky nahoře. Směsí mléka a vajec ochucenou solí, pepřem a muškátovým oříškem přelijeme připravené toasty. Zapékáme tak dlouho, až je povrch zlatavý a křupavý (asi 30 minut).

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 24.03.02 vloženo
  • 7296x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 balíček toastového chleba
  • 300 g ementálu
  • 4 vejce
  • 250 ml mléka
  • 250 g prorostlé slaniny
  • bílý pepř
  • sůl
  • strouhaný muškátový oříšek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švýcarské zapékané toasty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Houbová smaženice Houbová smaženice
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz