Recept Švýcarské zapékané toasty

Pepino Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plátky slaniny necháme v remosce osmahnout. Toastový chléb a plátky ementálu pokladame do mísy na slaninu dokola tak, aby sýr byl vždycky nahoře. Směsí mléka a vajec ochucenou solí, pepřem a muškátovým oříškem přelijeme připravené toasty. Zapékáme tak dlouho, až je povrch zlatavý a křupavý (asi 30 minut).

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 24.03.02 vloženo
  • 7845x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 balíček toastového chleba
  • 300 g ementálu
  • 4 vejce
  • 250 ml mléka
  • 250 g prorostlé slaniny
  • bílý pepř
  • sůl
  • strouhaný muškátový oříšek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švýcarské zapékané toasty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz