Recept Švýcarské zapékané toasty

Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky slaniny necháme v remosce osmahnout. Toastový chléb a plátky ementálu pokladame do mísy na slaninu dokola tak, aby sýr byl vždycky nahoře. Směsí mléka a vajec ochucenou solí, pepřem a muškátovým oříškem přelijeme připravené toasty. Zapékáme tak dlouho, až je povrch zlatavý a křupavý (asi 30 minut).

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 24.03.02 vloženo
  • 7154x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 balíček toastového chleba
  • 300 g ementálu
  • 4 vejce
  • 250 ml mléka
  • 250 g prorostlé slaniny
  • bílý pepř
  • sůl
  • strouhaný muškátový oříšek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švýcarské zapékané toasty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz